Mobillader.no

PRAKTISKE, EFFEKTIVE OG MILJØVENNLIGE LADERE 

 

Mobillader.no eies av Charge In Sun AS - org nr 998 802 547 MVA 

Mobillader.no er skapt utfra et genuint ønske om å kunne lade opp mobile enheter på en miljøvennlig, effektiv og praktisk måte. Vi erfarte at de fleste solladere som tilbys i Norge i dag har et altfor svakt solcellepanel i forhold til det batteriet de skal lade opp. Etter dette spesifiserte vi hvor mye solkraft som faktisk kreves og innledet samarbeid med utvalgte produsenter som kunne tilfredsstille kravene. Vi står igjen med ladere som vi har testet ut og som tilfredsstiller kravene til miljøvennlighet, praktisk håndterbarhet, effektivitet og design.   

På vannet, i skogen, på fjellet, i parken eller i solstolen i hagen - våre produkter er tilpasset bærekraftig opplading av elektrisk utstyr i situasjoner hvor tilkobling til strømnettet ikke er mulig eller ønskelig. Tester viser at solcelleladere for mobiler og nettbrett fungerer bra, men panelet må være større enn de fleste som selges i dag. Solcelleladerene som tilfredsstiller Mobillader.no's kriterier kan lade opp en mp3-spiller, en smarttelefon et nettbrett og til og med en bærbar PC med ren solkraft. 

Våre produkter er blant annet med på å drifte internett routeren for en skole i Uganda der det ikke er strømnett i mils omkrets og gir strøm til belysning, telefon og kameraet til denne bonden i Kenya som heller ikke ville hatt strøm ellers : Bloggen hans :http://kisilum.wordpress.com    

      

 

Mobillader.no gir deg solcelleladerne som gir mest effekt i forhold til prisen

Mobillader.no er medlem av Norsk Solenergi Forening : www.solenergi.no 

Etablert mai 2012

Telefontid kundeservice :  Hverdager 10.00 - 18.00

Tlf : 99 57 56 00

Adresse : Vardeveien 25 - 1182 Oslo